Página principal

De Baleateca
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Benvengud a sa Baleateca,

una bibbliotèca en llengo baléà que tots pòren empleyà.

Tèst bo

Un díe N’Adàm y N’Éva estavan replegand fruyts per sopà, cuand élla va’scoltà una dólsa veu a sas sévas esquenas.

Sa veu va comentà "¿T’ha dit Déu que pods manjà’s fruyt de tots ets abres?" N’Éva se va girà y va veure qu'una serp li xerrava.

"Déu mos ha dit que porêm manjà tots es fruyts escètte’s que créxen a s'abre d'es conexement d'es bé y d'es mal", va dí N’Éva a sa serp. "Déu sab que si mânjas de s'abre d'es conexement d'es bé y d'es mal te tornaràs com éll y podràs decidí per tu metéxa lo qu'està bé y lo qu'està malament".

Tèst remarcad

Caparutxeta éra una nina qu'estimava mólt a sa séva padrina, y un díe sa séva mare li va donà una senàya umpl de menjà per que dugués sa berenà a sa padrina, que vivía en una casa en es bosc, pêrqu'estava malalta.

Hey havía una vegada una dólsa nina que volía mólt a es séu mare y a es séu padrina. Lis ajudava en tot eu que poría y com éra tan bòna es díe d'es séu aniversari sa séva padrina li va regalà una caperutxa vermeya. Com li agradava tant y anava emb élla a totas pars, prest tots comensaren a cridarlâ Caperutxeta Vermeya.

Un díe sa padrina de Caperutxeta, que vivía en es bosc, s'enmalaltà y sa mare de Caperutxeta li va demanà que li dugués una senàya emb una coca y un pot de mantequilla.

Altres proyèttesArte
S'Enciclopèdi
Arte
S'Acadèmi
Arte
Diccionari